Εκχύλισμα από κόκκους green coffee για να επιταχύνετε τον μεταβολισμό σας και να χάσετε παραπανίσια κιλά


green coffeeΤο εκχύλισμα από κόκκους green coffee είναι ένα φυσικό προϊόν μείωσης του βάρους που έχει λάβει εξαιρετικές συστάσεις από πολλούς ανθρώπους καθώς και από γιατρούς. Έχουν γίνει έρευνες που δείχνουν ότι η χρήση του green coffee στην καθημερινή διατροφή θα σας βοηθήσει να χάσετε παραπανίσια κιλά.

Οι θετικές επιδράσεις του προϊόντος συνδέονται με την παρουσία του χλωρογενικού οξέος στους μη καβουρδισμένους κόκκους green coffee. Έχει βρεθεί ότι το χλωρογενικό οξύ αναστέλλει την παραγωγή σε ένα ένζυμο που διεγείρει το σχηματισμό της γλυκόζης στο ήπαρ. Για αυτό το ένζυμο, την γλυκόζη-6-φωσφατάση, υπάρχουν υποψίες ότι η μείωση του μειώνει και τον κίνδυνο για διαβήτη τύπου 2.

Επιπλέον το χλωρογενικό οξύ βοηθάει στην επιβράδυνση της απορρόφησης του λίπους μετά από κάθε κατανάλωση ενός γεύματος. Αυτό οδηγεί σε λιγότερο διαθέσιμο λίπος για αποθήκευση στο σώμα. Όσο αναφορά την απώλεια βάρους, το εκχύλισμα από κόκκους green coffee ενεργοποιεί τον μεταβολισμό του σώματος ώστε να καίει και το ήδη αποθηκευμένο λίπος.

Υπάρχουν πολλά προϊόντα στις μέρες μας που είναι διαθέσιμα στην αγορά και περιέχουν εκχύλισμα από κόκκους green coffee. Η αποτελεσματικότητα του προϊόντος σχετίζεται άμεσα με την συγκέντρωση και την καθαρότητα του χλωρογενικού οξέος.

Οι προτάσεις για τη σωστή φόρμουλα και τη δοσολογία green coffee που θα έχει το μέγιστο αποτέλεσμα για την απώλεια βάρους είναι:

Θα πρέπει να περιλαμβάνει GCA (μια συγκεκριμένη ποικιλία εκχυλίσματος green coffee) που περιέχει υψηλής ποιότητας χλωρογενικό οξύ.

Δεν πρέπει να υπάρχουν επιπλέον συστατικά στον κατάλογο με τα συστατικά και πρέπει να είναι 100% καθαρό χλωρογενικό οξύ σε μια κάψουλα.

Η συνιστώμενη ημερησία πρόσληψη είναι 1600 mg, λαμβάνοντας μία κάψουλα των 800 mg δύο φορές την ημέρα.

Οι υποστηρικτές των διατροφικών συμπληρωμάτων υπογραμμίζουν ότι οι γενικές συμβουλές από τους γιατρούς σχετικά με το πώς μπορείτε να χάσετε βάρος είναι να τρώτε λιγότερες θερμίδες και να κάνετε περισσότερη άσκηση σε καθημερινή βάση. Όμως αυτές οι συμβουλές δεν λαμβάνουν υπόψη πολλές κατηγορίες ανθρώπων, όπως αυτή που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τον θυρεοειδή αδένα. Μετά την εφαρμογή των οδηγιών από τους γιατρούς για την απώλεια βάρους, μπορεί να κάνει κάποιους να απογοητευτούν και να αισθάνονται χειρότερα από ότι πριν ξεκινήσουν την καθημερινή προσεκτική διατροφή και άσκηση.

Ωστόσο υπάρχουν και επικριτές του εκχυλίσματος από κόκκους green coffee συμπεριλαμβανομένων επιστημόνων, ιατρών και διαιτολόγων. Στην προσπάθεια τους να αποπροσανατολίσουν τον καταναλωτή, δεν δέχονται τις μελέτες και τις έρευνες που έχουν γίνει ως τώρα, ακόμα και αυτές που έχουν από ανεξάρτητους φορείς, καθώς και τα θετικά πλεονεκτήματα του χλωρογενικού οξέος.

Το να παίρνεις απλά ένα χάπι και να χάνεις κιλά μπορεί να φαίνεται αφελές σε κάποιους, αλλά στην πρακτική της σύγχρονης ιατρικής οι άνθρωποι παίρνουν χάπια με την παραμικρή ευκαιρία και αλλάζουν έτσι σημαντικά την χημεία του σώματος τους. Εκατομμύρια άνθρωποι έχουν αγοράσει διάφορα προϊόντα με εκχύλισμα από κόκκους green coffee και έχουν γράψει μαρτυρίες σχετικά με τις θετικές επιπτώσεις που είχαν στην υγεία τους και την ζωή  τους. Τα οφέλη είναι τόσα πολλά που χρησιμοποιώντας το εκχύλισμα από κόκκους green coffee μπορείτε να χάσετε κιλά εύκολα και υγιεινά.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Εκχύλισμα από κόκκους green coffee για να επιταχύνετε τον μεταβολισμό σας και να χάσετε παραπανίσια κιλά, 5.0 out of 5 based on 1 rating


Leave a Reply