Τι είναι ο ορρός από υαλουρονικό οξύ;


υαλουρονικο οξυ Το υαλουρονικό οξύ είναι γνωστό ως ένα καλλυντικό προϊόν που ενυδατώνει, που σημαίνει ότι βοηθά στη βελτίωση της περιεκτικότητας σε νερό του δέρματος ενός ατόμου. Η εφαρμογή μερικών σταγόνων από το υαλουρονικό οξύ, έχει ως αποτέλεσμα την βοήθεια της διατήρησης του δέρματος σε μια ενυδατωμένη κατάσταση, έτσι ώστε να φαίνεται πολύ πιο νεανικό και να επαναφέρει την ομαλότητα, την ελαστικότητα και απαλότητα του δέρματος.

Καθώς βρίσκεται εκ γενετής, στο δέρμα, το υαλουρονικο οξυ είναι ένα ζωτικής σημασίας συστατικό για την μακροχρόνια ακεραιότητα και την υγεία της δομής του δέρματος, των ιστών και των στοιβάδων. Βρίσκεται φυσικά στην επιδερμίδα ή στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος. Καθώς μεγαλώνουμε, η φυσική παραγωγή του σώματός μας μειώνεται, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε φανερά σημάδια ρυτίδων και σε ξηρό δέρμα. Η αναπλήρωση της φυσικής παραγωγής του σώματος με ένα συμπλήρωμα, βοηθά στην διατήρηση ενός ιδανικού επιπέδου υγρασίας καθώς και στο να παρέχει την αίσθηση της σύσφιξης, του όγκου και της μορφής. Η αρχική μείωση της παραγωγής σε υαλουρονικό οξύ ξεκινάει στην ηλικία των 18 έως 20 αν και η εμφανής ένδειξη ότι η επιδερμίδα χάνει την ελαστικότητα και την λεία όψη της, δεν γίνεται ορατή μέχρι σχεδόν την ηλικία των 40 ή και παραπάνω.

Οι ειδικοί στην περιποίηση του δέρματος συνιστούν να εφαρμόζεται η κρέμα με το υαλουρονικό οξύ για ποικίλους λόγους, όπως:

  • Η επίτευξη ενός ομοιόμορφου τόνου και μιας φυσικής λάμψης
  • Αποκαθιστά την ελαστικότητα έπειτα από την βλαβερή έκθεση στον ήλιο ή τα σημάδια γήρανσης
  • Βοηθά στην ενυδάτωση του κολλαγόνου του δέρματος
  • Προσφέρει μια αντιοξειδωτική δράση
  • Αναζωογονεί την επιδερμίδα ενός ατόμου ώστε να παρέχει μια πιο νεανική και υγιή όψη
  • Βοηθά στον έλεγχο της υπερβολικής παραγωγής της λιπαρότητας.

Σαν μικροσκοπικά σφουγγάρια στο δέρμα, καθώς η κρέμα με υαλουρονικό οξύ εφαρμόζεται στην επιφάνεια του δέρματος, ενισχύει την συγκράτηση της υγρασίας. Η βασική λειτουργία του είναι να αποκαθίσταται η περιεκτικότητα σε υγρασία λόγω της φυσικής απώλειας της κατά την γήρανση, καθώς και να βοηθήσει να σταματήσει αυτή η απώλεια υγρασίας κατά τη διάρκεια της καθημερινότητάς μας. Το δέρμα μπορεί να φαίνεται πιο σφριγηλό, πιο λείο και πιο νεανικό, αλλά επίσης βοηθάει στη μείωση της ερυθρότητας που προέρχεται από ατέλειες του δέρματος και σημάδια, είτε είναι παλιότερα είτε είναι νεότερα.

Πριν την επένδυση σε έναν ορό υαλουρονικού οξέος, βοηθά η έρευνα σε διαθέσιμες εμπορικές μάρκες καθώς αυτή η τοπική φαρμακευτική αγωγή συνήθως συναντάτε να είναι αρκετά ακριβή για να αγοραστεί. Υψηλή ποσότητα από υαλουρονικό οξύ περιέχεται σε ένα καθαρό ή φυσικό προϊόν χωρίς να έχουν προστεθεί άλλα συστατικά. Αποτελεί προνόμιο η αναζήτηση ενός προϊόντος το οποίο είναι 100% καθαρό καθώς κάποιες από τις επιλογές προς πώληση μπορεί να περιέχουν πρόσθετες ουσίες οι οποίες δεν είναι φιλικές προς το δέρμα και μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμένο δέρμα σε ορισμένα άτομα. Επιπλέον, σαν συνέπεια των διαλυμένων συστατικών του, ο ορός δεν είναι πιθανό να είναι εξίσου αποτελεσματικός στη θεραπεία μιας συγκεκριμένης πάθησης του δέρματος. Συνολικά, η αποτελεσματικότητα αυτού του προϊόντος περιποίησης του δέρματος εξαρτάται από την ποσότητα των δραστικών συστατικών που περιέχονται.

Σε γενικές γραμμές, η κρέμα με υαλουρονικό οξύ θεωρείται ως μια πηγή νεότητας για πολλούς καταναλωτές χάρη στην ιδιότητά του να προσφέρει μια πιο νεανική και λαμπερή όψη, ενώ ταυτόχρονα είναι ιδανική για όλους τους τύπους του δέρματος, είτε είναι με τάση ακμής, είτε ξηρές, είτε κανονικές επιδερμίδες.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Leave a Reply